Ελεύθερος Λόγος

Επανάσταση στην ασέβεια

Posted by promh8eas στο Φεβρουαρίου 8, 2010

greek_revolt_1821 Η αριστερή προπαγάνδα τους βάφτισε αναρχικούς τρομοκράτες. Η πολυεθνική εταιρία κινητής τηλεφωνίας Vodafone πήγε ένα βήμα παραπέρα. Στη νέα διαφημιστική της καμπάνια τους παρουσιάζει ως καταναλωτές που κάθονται και ασχολούνται με την αποστολή γραπτών μηνυμάτων μέσω κινητών τηλεφώνων. Ο λόγος για τους ήρωες της Εθνικής Εθνεγερσίας του 21 που γνώρισαν άλλη μία απαξίωση στον βωμό του κέρδους.

Για το θέμα κατέθεσαν προς τον αρμόδιο υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα, οι βουλευτές του ΛΑΟΣ Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης, Μαυρουδής Βορίδης και Αθανάσιος Πλεύρης . Στο κείμενο αναφέρεται ότι «κατά την πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας Vodafone, εμφανίζονται συναθροιζόμενοι οι ήρωες της Επαναστάσεως του 1821 να κάνουν χρήση καρτοκινητών τηλεφώνων και να συνδέουν την Επανάσταση της Απελευθέρωσης του Γένους με τα νέα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας». Επίσης ερωτούν «αν επιτρέπεται να γίνεται χρήση των Εθνικών μας Συμβόλων και νεκρών Ηρώων μας στις διαφημιστικές καμπάνιες των διαφόρων εταιρειών» και «αν υπάγεται στις αρμοδιότητες του ΕΣΡ ο έλεγχος των διαφημιστικών μηνυμάτων και εάν ναι, γιατί δεν έχει επέμβει ακόμη».

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως στην χώρα μας όλο και λιγότερο αντιμετωπίζονται με τον απαιτούμενο σεβασμό μορφές και ένδοξες στιγμές του παρελθόντος. Η Πολιτεία μέσω των ελεγκτικών της οργάνων για άλλη μια φορά δείχνει να μην ενοχλείται από την διακωμώδηση της ιστορίας μας. Αλήθεια έχει σκεφτεί κανείς ποιά θα ήταν η αντίδραση της Τουρκίας για παράδειγμα αν ο Κεμάλ πρωταγωνιστούσε σε ανάλογη διαφήμιση;

Advertisements

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
Αρέσει σε %d bloggers: